PAGINER HJEM SØG SIKT
Deens Oensk Velkommen til ELS Danmark LOGINBESTILL MERKE DENNE SIDEN  
Internationaal: 1-956-412-6600

 
Datum:

På finner du oppføringer for materialhåndteringsutstyr. Alle merker innen nye og brukte elektriske gaffeltrucker, gaffeltrucker med forbrenningsmotor, gaffeltrucker, lifter og teleskoplastere, samt elektriske og bensin-, diesel- og propandrevne gaffeltrucker, er representert. Oppføringene på omfatter produsenter som med flere.

Det finnes sju klasser av gaffeltrucker:
Klasse 1: elektriske motvektstrucker med sete (både massivdekk og pneumatiske dekk)
Klasse 2: elektriske smalgangstrucker (massivdekk)
Klasse 3: elektriske jekketraller eller motordrevne ledetrucker (massivdekk)
Klasse 4: motoriserte trucker (massivdekk)
Klasse 5: motoriserte trucker (pneumatiske dekk)
Klasse 6: elektriske og motoriserte traktorer (både massivdekk og pneumatiske dekk)
Klasse 7: gaffeltrucker for ulendt terreng (pneumatiske dekk)
Propandrevne gaffeltrucker tilhører særlig klasse 4 og 5.

Vårt mål er å oppfylle behovene til lagerbransjen, oghar derfor gaffeltrucker både i klasse 2 og klasse 3, blant annet midtstyrte ledetrucker, endestyrte jekketraller/ledetrucker, jekketraller, sidelastere, skyvemasttrucker, smalgangstrucker og plukktrucker fra med flere.

Oppføringer for brukte elektriske gaffeltrucker i klasse 1 omfatter produsenter som med flere. Oppføringene for brukte ikke-elektriske gaffeltrucker i klasse 4 omfatter bensin-, diesel- og propandrevne trucker til lagerbruk. Truckene er produsert av med flere. De brukte gaffeltruckene for ulendt terreng i klasse 7 omfatter produsenter som og andre.

Vårt mål er å oppfylle alle behov innen materialhåndtering, og derfor kan tilby nye og brukte teleskoplastere fra produsenter som og andre. Du finner også brukte sakselifter, både elektriske sakselifter og sakselifter for ulendt terreng, med maskiner fra blant andre . På finner du nye og brukte nyttekjøretøyer og terrengbiler fra produsenter som og andre. Når du er på utkikk etter utstyr som får jobben gjort, er ELS stedet der du finner maskinene.