HOMEPAGE DOORBLADER
Nederlands Onthaal aan ELS Nederlands AANMELDENREFERENTIE DEZE PAGINA  
Equipment Locator Service - Often Imitated, Never Duplicated

 
Datum:

INFO

Equipment Locator Service (ELS) is een product van Tom Rowe & Associates. Sinds 1995 werken we aan de ontwikkeling en verfijning van ELS als hoogste standaard voor alle internetgerelateerde oplossingen op het gebied van voorraadbeheer. ELS was de eerste service met materieellijsten voor gebruik met gedetailleerde materieelprofielen. Doordat bezoekers op deze extra details kunnen zoeken, kunnen ze hun zoekresultaten verfijnen in een fractie van de tijd die anders nodig is om materieellijsten pagina voor pagina te doorzoeken. Onlangs is ELS uitgebreid met een meertalen-functionaliteit waardoor de eerste echte internationale zoekmachine voor materieel is ontstaan. Hierdoor worden materieelprofielen die zijn opgesteld in één taal volledig leesbaar en begrijpelijk aangeboden in elk van op de website beschikbare talen. Onlangs is ook een valutaomrekenfunctie in real-time toegevoegd. ELS is de enige zoekmachine voor materieel waarmee de bezoeker in zijn of haar eigen valuta kan zoeken, waarbij de omrekening wordt uitgevoerd zodra de materieelrecords worden geanalyseerd. Dit verschaft kopers de informatie die nodig is om gefundeerde beslissingen te nemen over de aanschaf van materieel.

ELS is uitgerust met verschillende zoekfuncties, variërend van een bladerfunctie waarmee u het volledige materieel in een geselecteerde categorie kunt bekijken, een snelzoekfunctie waarmee u kunt zoeken op soort materieel, fabrikant en plaats, tot een geavanceerde zoekfunctie waarin alle snelzoekfuncties en materieelspecificaties geïntegreerd zijn. Ongeacht uw voorkeur bij het zoeken naar materieel: ELS komt aan uw behoeften tegemoet.

Wij van Tom Rowe & Associates streven ernaar uw behoeften maximaal te bevredigen en uw verwachtingen te overtreffen. In ons streven om de beste binnen onze branche te worden, bieden we tal van diensten en zoeken we onafgebroken naar mogelijkheden om onze diensten verder te verbeteren.

Nieuwe en Gebruikte Landbouwmachines  |  Nieuwe en Gebruikte Bouwmachines  |  Nieuwe en Gebruikte Park en Tuin
Nieuwe en Gebruikte Vorkheftrucks  |  Nieuwe en Gebruikte Bosbouwmachines |  Nieuwe en Gebruikte Accessoires
Doorblader Nieuwe en Gebruikte Machines